Muszáj volt készítenem egy kis húsleveset csirkecombból, mert már rég főztem, és most nagyon megóhajtottam. :)
Hozzávalók:
- 3 db egész csirkecomb
- 3 szál sárgarépa
- 2 szál fehérrépa
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- néhány szem színes bors - vagy fekete bors
- 1 maréknyi zöldborsó
- 1-2 kisebb karfiolrózsák (van itthon, ezért tettem bele)
- Tv paprika
- paradicsom
- zöldség zöldje
- só
- csigatészta
A megtisztított csirkecombokat felteszem főzni hideg vízzel. Ha jól felforrt, lehabozom és beleteszem a megtisztított zöldségeket a karfiol kivételével. Ízesítem sóval, borssal. Mikor majdnem megfőtt, akkor beleteszem a karfiolrózsákat és készre főzöm.
A megfőtt, akkor leszűröm és csigatésztával befőzöm a levest.
Zöldségekkel és főtt hússal tálalom.
Jó étvágyat!!
~~~Erika~~~
jajj Erika, ez is annyira lelket simogató étel...olyan szépek, olyan otthonosak a fotóid, és az ételek meg egyszerűen nagyszerűek! :)
VálaszTörlésKöszönöm Ditti a kedves szavaidat!!
VálaszTörlés