Hozzávalók:
- 25 dkg laktózmentes mascarpone ( én a Lovilio terméket használtam)
- 1/2 rúd vanília kikapart belseje
- 1 ek Rum ( el is hagyható)
- kb. 3 adag feketekávé
- 1.5 dl laktózmentes tejszín
- 1 ek. porcukor
- 13-15 db tojás nélküli babapiskóta
- kakópor
A tejszínt a porcukorral kemény habbá vertem. A mascarponéhoz hozzáadtam a Rumot, a vanília kikapart belsejét és a 1.5 dl hideg kávét, majd beleforgattam a felvert tejszínt.
A babapiskótákat kettétörtem és a maradék kávéban beleforgattam. A piskótákat és a krémet négy db pohárba rétegeztem, majd 3-4 órára a hűtőbe tettem. Kakaóporral a tetején tálaltam.
Jó étvágyat!!
~~~Erika~~~
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése