Hozzávalók:
- 45 dkg pulykamell
- 30 dkg gomba
- 2 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- maréknyi zöldborsó
- 1 db vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 2 mk. szárított tárkony
- zöldséglevél
- kb. 4 mk liszt
- 2 ek. laktózmentes tejföl
A felkockázott pulykamellet kevés olajon fehéredésig megdinszteltem. Majd hozzátettem a felaprított zöldségeket, gombát, zöldborsót, ízesítettem sóval, borssal, egy fej vöröshagymával és zúzott fokhagymával fűszereztem.
Mivel a gomba sok vizet eresztett így fedő nélkül készre pároltam a húst és a zöldségeket. Beleszórtam a lisztet, csomómentesre kevertem, és felöntöttem hideg vízzel. Ép csak annyit, hogy ellepje a ragut.
Mikor felforrt tejföllel behabartam, megszórtam tárkonnyal és zöldséglevéllel, és jól kiforraltam.
Ízlés szerint citrommal ízesíthetjük még.
Jó étvágyat!!
~~~Erika~~~
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése