2014. március 13., csütörtök

MUSTÁROS CSIRKE





Hozzávalók: 
  • 1 kg csirkecomb
  • 2 ek. mustár
  • 2 ek olívaolaj
  • 1dl száraz fehérbor
  • 1 kis fej hagyma

A csirkecombokat lebőröztem , nem túl mélyen bevagdostam  2-3 helyen és mindegyiket bekentem a mártással.
Mártás: mustárt. az olajat, a bort és az egészen apróra vágott hagymát összekevertem és ízlés szerint sóval ízesítettem.

Egy tepsibe helyeztem őket, alufóliával betakartam, majd előmelegített sütőben készre sütöttem.
Gombás rizst készítettem melléje.

Jó étvágyat!!

~~~Erika~~~

1 megjegyzés:

Baloghné Kele Judit írta...

Erika ! - ez amilyen egyszerű recept, annál finomabb és nagyon guszta