2014. április 3., csütörtök

HÚSLEVES - CSIRKECOMBBÓL


Muszáj volt készítenem egy kis húsleveset csirkecombból, mert már rég főztem, és most nagyon megóhajtottam. :)




Hozzávalók:
  • 3 db egész csirkecomb
  • 3 szál sárgarépa
  • 2 szál fehérrépa 
  • 1 kisebb fej vöröshagyma 
  • 3-4 gerezd fokhagyma 
  • néhány szem színes bors - vagy fekete bors
  • 1 maréknyi zöldborsó 
  • 1-2 kisebb karfiolrózsák (van itthon, ezért tettem bele)
  • Tv paprika 
  • paradicsom
  • zöldség zöldje 
  • csigatészta




A megtisztított csirkecombokat felteszem főzni hideg vízzel. Ha jól felforrt, lehabozom és beleteszem a megtisztított zöldségeket a karfiol kivételével. Ízesítem sóval, borssal. Mikor majdnem megfőtt, akkor beleteszem a karfiolrózsákat és készre főzöm.
A megfőtt, akkor leszűröm  és csigatésztával befőzöm a levest. 
Zöldségekkel és főtt hússal tálalom. 



Jó étvágyat!!

~~~Erika~~~

2 megjegyzés:

Ditti írta...

jajj Erika, ez is annyira lelket simogató étel...olyan szépek, olyan otthonosak a fotóid, és az ételek meg egyszerűen nagyszerűek! :)

Eri ka írta...

Köszönöm Ditti a kedves szavaidat!!