Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 1/2 cs.sütőpor
- 9 dkg porcukor
- 10 dkg étcsokoládé
- 25 dkg magozott meggybefőtt
- 3 dl laktózmentes tej
- 3 db tojás sárgája
- 4 evőkanál olaj
Lisztet a sütőporral és a porcukorral elkevertem. Hozzáadtam darabokra tört étcsokit, majd a felezett meggyet is.
A tojások sárgáját a tejjel, és az olajjal felhabosítottam, és hozzáadtam a lisztes keverékhez.
A tésztamasszát egy muffintepsi papírkapszlival kibélelt mélyedéseibe kanalaztam, és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 perc alatt készre sütöttem.
Fémrácsra tettem, hogy teljesen kihűljön.
A tojások sárgáját a tejjel, és az olajjal felhabosítottam, és hozzáadtam a lisztes keverékhez.
A tésztamasszát egy muffintepsi papírkapszlival kibélelt mélyedéseibe kanalaztam, és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 perc alatt készre sütöttem.
Fémrácsra tettem, hogy teljesen kihűljön.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése